Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den mest meningsfulla dikten jag skrivit hittills. Blir tårögd bara jag läser den själv. Den betyder mycket för mig. (Skriver på Engelska för jag anser att det är vackrare än Svenska)


Sirius?

Lone eyes wander across the sky

I wonder if your winds sleep or cry.

Although I do not have the power to aid.

Release yourself to me, do not be afraid.

Alas I know you will not hear this.

The heart in me is not something you will miss.

So I continue to gaze upon your eyes

Old for me, but young as ice.

Now I'll hope you'll grant me one last wish

Illuminating light and one last kiss.




Bunden vers (Rim) av Tristan B. Jakobsen
Läst 209 gånger
Publicerad 2013-04-04 23:51



Bookmark and Share


  BillyTheKid
Så vacker...
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tristan B. Jakobsen