Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enjoy life


En dag, Idag

Framtiden finns inom räckhåll

Morgondagen, imorgon
Den kommande veckan
Det kommande året

Allt som kan tänkas uppnå
Allt som kan vilja upplevas

Ack så lätt att glömma
Detta så kallat nuet

Vadan denna stress till en dag som inte är,
kanske inte kommer att vara

Andas in varje ögonblick i livet,
medvetet, förmedvetet och omedvetet

Njut av allt,
gott som ont
Och låt ingen ånger bränna inom dig,

för igår
är ett minne blott




Fri vers av Vintage
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-05 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintage
Vintage