Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Auktionen för en paket med 51 % av CFR Marfa börjar till ett pris av 798 050 millioner lei, enligt privatiseringen tillkännagivande släpptes i fredags av ministeriet för transport.


Slutet gott alltid gott.

 

 

(Ni som läser den här kom ihåg fins del I,II,III; Marfa här på sida 2.)

 

 

 

Priset: offert (auktionen utropspris) är i rumänska Lei är 797 058 000 för hela paket insatsen till försäljning och erbjudande är giltigt 180 dagar från dagen för offentlig görandets, med möjlighet till förlängning, säger i annonsen.

 

Betalning skulle göras i en rat via banköverföring transaktion slutdatum.

 

Företagspresentation till Company kommer att finnas tillgänglig på tisdag för ett belopp på 10 000 euro, vilket krävs också ett personligt brev till den presumtive köparen av aktierna.

 

”Kvalificering dokumentera” för deltagande i auktionen ska lämnas in senast den 22 april. Transport potentiella investerare kräver en serie av pre-kvalifikationskriterier som "erfarenhet och sakkunskap inom frakt och operativa kapacitet" och "finansiella resurser för att demonstrera möjligheten av övertagandet och affärsutveckling."

 

När fysiska personer som deltar i individuella behov och presentationen krävs på ett ”brev av komfort” som utfärdats av en bank kreditbetyg som utfärdats av Standard & Poors eller Fitch minst BB-eller Moodys på minst Baa3 (motsvarande nivån "grad av investment ") i mängd minst lika med summan av utgångspriset för auktionen och det belopp som krävs för att finansiera utvecklingsstrategi som föreslås av CFR Marfa.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-05 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP