Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tja..flummar igen..


Varför inte ta varann i hand?

Varför inte ta varann i hand,
och gå till ett fjärran land?
Varför inte bara gå och plocka,
på allt det som oss locka?
Varför inte bara vara,
istället för att flyga och fara?

Kom och ta min hand,
ta mig till ett fjärran land.
Där endas vi bor,
och där du kan tro.
Tro på en lycka,
som är lätt att smycka,
i siden och sammet.

Kom och le med mig,
Du som är min fe, le, le.
Kom och skratta,
På min lilla gräsmatta.

Nu är nog resan slut,
Tåget som säger tut.
Vem vet vad som finns bakom nästa hörn?
Låt oss se, ta min hand.
Och ta mig till ett fjärran land.




Fri vers av GrönDemon
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-02-25 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GrönDemon
GrönDemon

Mina favoriter
Tonårskärlek