Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOTERING I FÖRBIFARTEN

 

kung är jag redan

men ta mig till havet

ge mig ett tillfälle snart

allting ska mätas

i tid och i pengar

allting ska alltid ske snart

andhämtningspauser

är få dessa dagar

korta och oerhört få

jag är frustrerad

jag klagar och klagar

det blir inte bättre ändå

 

LARZ GUSTAFSSON   6/4 2013

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-06 14:21



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Hoppas att du kan hitta vilan och Andhämtningspauser hos Kungen som sa "kom till Mig alla ni som arbetar och bär på tunga bördor..."
2013-04-06

  Palett
Bra formulerad verklighet ..........
2013-04-06

  Carl O Andersson
Där fick Du till den Larz
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP