Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOLK FRÅN FANZINES

ni var folk vi läste om i fanzines

och nu har vi mött en del av er

vissa räknas nu bland våra vänner

så har cirkeln slutits mer och mer

ni gav ut de skivor som vi köpte

och som vi har inspirerats av

tack för att ni gjorde det ni gjorde

tack för att ni gav allt som ni gav

några måste alltid gå i bräschen

bilda avantgardet, röja väg

vi vill inte kröna några hjältar

men ni gav oss spänst i våra steg

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     7/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 12:32



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ahhh, minnen, minnen, minnen väcks Larz! Fint!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP