Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR VID RADIOMASTEN

nu porlar det i bäcken

och våren återvänder

nu kommer fågelsträcken

från söderns varma länder

jag njuter av alltsammans

och att det faktiskt händer

att isen tvingas lämna

vår å och våra stränder

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-07 13:28



Bookmark and Share


    sajo
Jag gillar verkligen din vårdikt. Vi är många som längtar vår. Bra skrivet om våren. Applåder
2013-04-09

  mare VIP
Härligt,
vilken befrielse!
2013-04-08

  Stefan Albrektsson
Vår-rimmande med klass - flyter fram som en risslande vårbäck!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP