Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
! OBS! Tom, Dick and Harry! (Kreti & Pleti)


Okulärbesiktning.

 

 

Meddelande: Till hantlangare som styr över äldre Hen hyresgäst person Artemisgatan 11.

Ombeddas inte blockera portlåset! Det är inte nödvändigt att ni kommer och går natt och dag på i rader. Hos starkas tant.

HemVärntjänst under alkohol påverka är lika med WC besök!

Vist, brf tjänar stora summor på hyreslya+ alias, men det är omoralisk utnyttja åldringen på det viset tvingas laga och underhålla påträngande människor som vill ha insikt över Fortum och Värta Hamn etc.

Dessutom hämtar mycket lera i trappor med vagabond kängor från Byggplatsen.

Kadetter som tränar I hamn från Lettland, Ryssland och Estland får inte slussas in i Hjorthagen centrum!

Det är trång och obehaglig med rollspel grupp individerna hittar på under influens av alkohol.

 söndag den 7 april 2013/DJ;

 

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-07 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP