Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Siouxsie and the Banshees ~ The Scream>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<------> 1978. https://www.youtube.com/watch?v=TXVihA3o9bg


DU som tycker att denna platta är skitdålig!

THE SSSSSCCCCCRRRRREEEEEAAAAAAAAAAAMMMM>>>>>>>>>>>>>>---<<<
HQWRFIOQERGIYHQERGY!!!!!!
!!


DU som tycker att denna platta är skitdålig, jobbig och inte alls i din smak; Jag tycker absolut att du ska fråga dej själv vad det är för skitjobbiga känslor och tankar som denna musik väcker i dej; outhärdliga djupa slumrande KÄNSLOR som du kanske inte ens visste att du hade inom dej. Kanske det är dags för DEJ att känna dessa känslor, tänka dessa tankar; du vet Törnrosa sov i 100 år och så länge har absolut inte DINA känslor och tankar sovit. Come on, var inte så rädd för det okända och bortglömda; det ursinniga och friska; det som är DU; det som du inte kan fly ifrån hur länge som helst, för du kommer inte dö i frid om du vägrar att LEVA ditt kanske enda liv.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-08 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP