Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sydkorea är en USA-understödd ockupationsmakt.


DAMOKLESSVÄRDET

 

skuggan skrämmer inte mig

bara det går fort

kanske smälter man en stund

sedan är det gjort

ett globalt inferno och

mänskligheten dör

aldrig mer en hackkyckling

aldrig utanför

 

 

damokles, ditt stora svärd

formar världsbilden

hotet hänger över oss

kvinnor, barn och män

inga arga snickare

i förödelsen

inget kvar att laga i

massförintelsen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2013-04-08 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ska ju bli så här på sista tiden.
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP