Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVANDE BEGRAVT

jag har glömt hur det känns

låt björnen sova

ide är nog en ganska bra idé

bort från allt det som bränns

som verkar lova

mycket mera än sagans söta fé

jag har lagt ambitionerna på hyllan

gamla malpåsar kommer väl till pass

kommer vårruset, kommer klorofyllan

det som följt mina spår sen första klass

nosferatu

en blodsugares skugga

lönnligheternas lömska silhuett

det är driftslivets övergödda sugga

som i malmskillnadssminkning och paljett

breder ut sig och vill försöka kväva

späda skott vi planterat på vår gård

det krävs köttyxor för att överleva

kampen hårdnar när man har blivit hård

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     9/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-09 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP