Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden som bara kom


Aprilväder

Dagar i
solens sken
dripp
dropp
välkommen opp
du kära
tussilagoknopp

Nätter då
kylan klamrar
sig fast
snön som fallit
på trappen
sopar jag bort
med en kvast

Ena stunden vårsol
och den andra
nederbörd
våren ser ut att
bli störd

Vädret i april
oj vad det med
oss leker
aprilväder, aprilväder
jag kan lura dig vart
jag vill säger jag då
vårvinden mot min
kind den smeker

130409




Fri vers av sajo
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-09 20:11



Bookmark and Share


  ULJO
Det är vår i luften, härligt
2013-04-12

    ej medlem längre
En härlig, fint skaldad vårdikt!
2013-04-11

  Christine Sabel
ja, vi veet ju att våren kommer snart, så, men oj vad vi längtar, härlig lätthet i din dikt
2013-04-10

  aol
vacker öm vårdikt, så fin vännen,
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo