Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer inte röra dig

Smekande vårstrålar
Nackhåren reser sig
Och jag öppnar mig
Ja, jag öppnas
Och har plötsligt empati
Lägger du dig breved mig ikväll?
För jag finns för stunden i samma dimension
Vill du?
Jag kommer inte röra dig
Jag har mina fötter på jorden
Kommer bara beröra
Så dina innersta hemliga drömmar kommer strömmande ur dig
I form av tårar
Och det kommer kännas som jag förstår
Vi är trots allt fastkedjade i denna generation
Så ta chansen
Likt missfostret tellus är allt glömt om hundra år
Och ingen vet
Inte ens du




Fri vers av Bnq
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-10 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bnq