Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnfritt

Däruppe , ett under
av molekylär makt

flyktiga nyanser
en tår, fångas

pust, skingring
plötsligt, en sol

klarsynt stirrar
rakt in, smärta

Men strålen
sprids, fördelas

Synsvag och klen
min kropp njuter




Fri vers (Fri form) av Cirkadia
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-10 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cirkadia

Senast publicerade
Evolutionärt
Molnfritt
* Se alla