Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoistisk Befrielse

Mörkret faller, tankarna ilar
Blodet rinner, formar pilar
Mot piller sprit och hat
Av Döden serverat på silverfat
Darrande händer, kallsvettig tår
Rakblad smeker skinnet till sår
Sinnet förblindas, ett piller mer
Ska vi gå, hand i hand hela vägen ner?
Blodiga fingrar, avstannat hjärta
Egoistisk befrielse, avsaknad smärta




Fri vers av SuzieQ
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-08-13 20:48



Bookmark and Share


    Jolli
ganska otäck tycker jag, men det skulle jag ju inte tyckt om du inte beskrivit detta på ett trovärdigt sätt.
2004-08-31
  > Nästa text
< Föregående

SuzieQ