Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Balkar av salt/aftonbladet bild om en 13 årig och en 50 år kvinna.


GROOMING

GROOMING

 

 

 

Balkar av salt.

 

Kvinnor är sexual brottslingar det är mörketal väll organiserad nätverk, som förgriper sig på ungdomar! myndighets kvinnor är inte undantag, och håller ihop: Ungdomarna måste organisera sig själva mot äldre kvinnor skaffa dig ett långt liv bokompis i samma ålder!

 

 ***

 

Åta år generationer

 går igenom säsonger som en trotsig lockbete,

 

 Hur man knyta din smärta?

 

när jag har dig förbannade och under fördömde

 

 Inte omringa dig och du ska inte kunna frigöra dig.

 

  Ditt liv är en bok med Charader,

 

skärvor av en lögn i åtanke att du matar barnbarn

 

Larverna är vita du är grå.

 

 is turer balkar salt tårar går som "lakrits".

 

  Mormor farmor trummar,

 

Slår hårt med kuk i det stora huset i trumma.

 

 Låt mig stava önskan-n okända trick!

 

Vad är rätt och vad är fel.

 

Synda flod efter, förstås!

 

  Du har inte sett där min frälsning och min ängel på knivblad,

 

 det generar milda blekmedel

 

när jag kommer att gå på det ännu längre

 

låt den oxidera aldrig använda någonsin

 

 mitt vittnes makt

 

patetisk av trötthet, rodnad gör att förlora mina ögon tills tidigt på morgonen utan sömn

 

 som hjärtat stöd vän, medan du köper sprit till ungdomar glada dementa som matar ”firmas boys”. 

 

Jag är så trött på våren och ungdomar som söker sig ut festade fylliga drömmar glider hjälplöst svindlande utsatta barn av arbetarklassen redan fördömda råttor i dementens uthyrda port.

 

Balkar av salt blir gattorna för det som skall komma…




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-11 22:31



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Dina texter har en glöd, som man bara MÅSTE älska! kram
2013-04-12

  Federico Romano
Vi inspireras tror jag, tack för empatin i mitt fall 14/26
Fast jag ej lider av det, men undrar..
2013-04-12

  Lars Hedlin
TAck för en bra text!
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP