Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten inspirades till efter att ha läst en text av en poet här inne. Jag har inte kollat med poeten ifråga om han vill bli nämnd med namn, men jag har godkänt att texten återges här i min helhet. Texten skrevs 2013 04 12.


Något litet om att synas, eller inte





Pensionärer, flickor och pensionärer
klagar ibland över
att de känner sig osedda.

Men jag tror det är ett rätt allmänt
upplevt 'problem'.
Jag har aldrig i egentlig mening
trott att någon ser mig.

Mest otänkt på har jag uppfattat
mig själv som då jag lämnat ett rum
där kvarsittarna då
skulle ha tänkt mera på sig själva.

I själva verket kan jag knappt
ha haft mera fel
enligt obekräftade källor.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP