Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har man varit van vid en viss standard kan det vara svårt att vinna mycket pengar och plötsligt tvingas vänja sig vid en högre standard än alltså förut. Det kan skapa ett lidande som kräver många år i framtida terapi.


Nästan ingenting om arbetslust (läsintdethär)






Jag har aldrig tvingats till
att sälja ost på torget

men så har jag heller aldrig
varit bosatt i Venezuela.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-11-26 16:51



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
tror det var venezuela...
pengarna i spelet runescape
är värt mer än dess lands valuta
dock på svarta marknaden
så man kan "spela" sig rik
tjänar mer än läkare till och med...
2023-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP