Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BLIR SÄLLAN SOM MAN TÄNKT SIG

jag har ingenting att bidra med

till er fina diskussion

min kultur är inte finkultur

jag är blott ett enkelt hjon

jag har ingenting att tillföra

jag försöker inte ens

det är ytterst få som VILL höra

om hur skuggsidorna känns

jag har ingen lust att repa mod

så jag struntar i allting

jag har aldrig nånsin varit god

eller värd nån uppvaktning

stänger in mig i min lilla kur

släpper ingen över bron

lågan flämtar i min gyllne bur

blygrå skyar över mon

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 10:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Skönt att Herren
känner våra hjärta
bara han förstår..
texten säger
en hel del!
2013-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Nonsens.
2013-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, det blir inte alltid som man tänk sej...man får ta dagen som den kommer...
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP