Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=Y_Dtb5U8Upw


KELTISK VÅR I HAMNSTADEN

låt sprittandet ta fart

låt säckpiporna spela

må alla tina upp

som hittills varit stela

för vårens första dag

som parker sjöng i låten

har kommit till vår stad

och bore får på båten

 

 

har du en mandolin

så kan vi musicera

späd på med violin

med banjo, flöjt med mera

nu flammar fötterna

på söders trottoarer

i taktfast river dance

när vårvindarna tar er

 

 

 

nu kommer bernadette

och belfastbrigaden

de tuffaste man sett

på landet, i staden

de spelar här i kväll

när brasor snart brinner

kom, om du är rebell

för vintern försvinner!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     14/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-14 12:53



Bookmark and Share


  anits VIP
En helt underbar vårdikt
2013-04-14

  mare VIP
Härlig vårdikt
jag stämmer in
med min gitarr!
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP