Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.peterenglund.com/textarkiv/portionskatastrofer.htm


Poeter.se

 

 – Turister i din stad?

 mer eller mindre känner du dig främmande, glad, förvirad.

i dit Svea-land Skåne – land – Norr-land

-                          det skulle vara starkt och mogen av dig, ger oss 

 insikt i lokalisering på ort ni befinner er och skriver om    

Varifrån trenderna kommer?

Vårens tecken eller revolution, sårbarhet, hälsa, rasism påtryckning o.s.v. 

Eller vad som helst ni informerar oss om.

 

Idéerna kommer ifrån en händelse av den andliga väsen art.

                           Igår intervjuade jag indirekt, tack vare mitt gamla teleskopisk paraply som öppnades av sig själv mot en människa som man trodde han är tagen ut ur soptunna.

När jag framförde mina ursäktar, konstaterar att han var undercover detektiv som hade en stor internationellt uppdrag avgörande för svensk fred.  ”plast kluster minor var på agenda”.

 Minor som detektor röjare nappar inte, fast rekryteras och skickas svenskar ungdomar röja det plast minor ändå.

Vilken dubbel moral? sade han

Jag säjer behöver några dagar samla mig p.g.a. hjärtats smärta.

Jag googlade och hittade en essén men kan inte läsa den nu.

söndag den 14 april 2013/DJ.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-14 17:21



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack - Ja, även den starka kraften spöklika händelser
som ni kan se är involverade i att främja sanningen och befria männskligheten. men vad gör människa med våra planet?
2013-04-15

  Lars Hedlin
Starkt skrivet...APPLÅD!
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP