Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling

Solsken regnar ned
På trädgårdsstolen
Den gröna
Skuggor långa
Mörka mellan träden
Tissla tassla
Göra sig hörd
Bland bubblor av samtal
Döva öron hörsammar
Blinda ögon ser
Där borta
Bakom kullen
...




Fri vers av clandestine
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-26 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clandestine
clandestine