Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nynna Bony M:s By The rivers... sjung sen min text ("Sibirien") norr om Odengatan


Rivers of Babylon/på gränsen till Sibirien

På gränsen till Sibirien
där är bärsen billig än
Den kostar inte mycket
bara tjugosex spänn

Och lite jordnötter
det ska man också ha
För det passar så bra




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av peter schenling VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2013-04-15 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP