Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sabunis hot


Liberalavtalet

Den som är riktigt hal
kallar sig liberal !

Sabuni "hedrar" ett avtal
som hon försvarar med brandtal:

"Följ avtalet till punkt och pricka
annars får jag det att spricka"

Hennes liberala värdegrund
är ju inte längre lika sund

En SD-stödd moderatregering
är ju inte alls liberalt
Det går fort utför när det är halt

Hon är nu ute på jävligt hal is
Då hon inte gör på Westerbergs vis

 

 




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-09 16:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Liberalism har förvandlats till slisk
Där det gäller att blåsa folket
På den fria marknads kapitalismens
Altare så mycket som möjligt!
In and out
Amen!




2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP