Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bränder, översvämningar, kol och Greta Thunberg


Klimathat

Torkan gör att det brinner redan i vår
I Afrika sätter regnet sina spår
Det var en lahar som var mycket svår

I våra hav och på stränder
samlas plast i alla länder

Trump och Kina 
fortsätter svina

Svart rök stiger från deras bål
De fortsätter ju bränna kol

Som tur är har vi Greta!
Hon fortsätter att streta

 




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-25 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP