Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bomb i Boston maraton


Städer inlindade i bomber via papperskorgen.

 Bomb i Boston maraton

Explosioner i serie i Boston: två döda och 49 allvarligt skadade 130 sårade myndigheter fängslade en misstänkt

Myndigheterna har identifierat en misstänkt i explosioner vid Boston Marathon. Detta är en ung man på 20 år, född i Saudiarabien. Han medgavs till sjukhuset med kluster /granatsplitter sår.

Han greps mindre än två timmar efter explosionen, skriver New York Post.

 Andra bomber har

Exploderad …

 * självmordsattack vid en moské i Damaskus. Bashar al-Assad lovar att "rensa" Syrien.

*Grekland Aten Akropolis land

*Bank off Cyprus i Limassol




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-16 02:13



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hej Lo, det är fruktansvärd men det var inte total okänd risken det kommer att hända om och om ingen på sådana evenmang.
Troligen har slarvats med säkerheten, säjer jag bara.

desutom sprängningens "ljud läten" var som kluster bommber i afganistan, sade en föredeta americans soldat som delag i maraton och var bara 15 m ifrån bomb.

Men det som förvånar mig är den segrare skulle skadas.
det ser ut som en hämd ändå...vinare priset...
Du vet champage priset. vinare tar alt ABBA låten....
2013-04-16

  Lodjur i klänning
Det är fruktansvärt det som händer. Att skada och ta livet av folk mitt i glädje, stolthet, firande och gemenskap. Magen vill vända sig ut och in, det är en otäck ondska det där.
2013-04-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jeflea Norma, Diana.
Bra fråga, Federico, men med självmordbombare är inte ovanligt, han har blivit upptakt av TV kameror bära flera ryggsäckar från än plats till den andra.
FBI har upptäckt flera dispositiv som inte har lyckats explodera, i det läge ingen är arresterad påstås tillbacka och man vet inte om det är internationellt eller nationell angelägenhet.
Men jag tar en nypa salt allt bedömning av information vad lämnas till media från och med nu, men än sak är klart:
New York maraton i juni springer jag INTE!
DJ

2013-04-16

  Lars Hedlin
Världen kommer få se mer kan man ana här...
2013-04-16

  Federico Romano
Varför blev han själv sårad?
2013-04-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
It is terrorism that is going on right now
2013-04-16

  SatansSon VIP
jävla fundmentalister. bra skrivet.
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP