Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIMINALANTROPOLOGISKT III

Revolution  är att  bryta  mot  lag och ordning
i det  rådande  statsskicket. En  laglig  demon-
stration är tandlös och utan  potentiell verkan
i jämförelse  med  den  olagliga.  Alla  revoluti-
oner betraktas av myndigheter som kriminella
medan  samhället i sig självt är kriminellt upp-
byggt  i sina grundvalar  varvid  dess  kriminal-
antropologiska  historia  grundar  sig  på  offer,
mord, stöld, bedrägeri och allt som de lagar de
själva instiftat bryter emot,på laglig eller illegal
väg.

                                       -




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2013-04-16 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP