Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Med tanke på alla de krigshetsare som offrat milliarder människor till krig)


ILLUSION

Intressant studera hur den hänförda och desinformerade
hopen hänrycks av en påhittad karaktär som bevisligen
aldrig existerat. Bedrägliga intellekt ! en hel mänsklighets
förfalskade historia,förd bakom ljuset,in i ljuset här......




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-16 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP