Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIMINALANTROPOLOGISKT SYFTE

Den neutrale ateisten  kände  sig  väl hemmastadd
i  sin  anarkistiska  nihillism, full av demokrati och
yttrandefrihet,däri neutralitetens strategiska frihet
medger  stor  handlingsfrihet  i  kriminalantropolo-
giskt syfte.
 -




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-18 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP