Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så klart

Lyfta upp mig och kyssa mig vild

Blev det för nära att vända

mig om,

innan  öppna ögon

mot ögon.

Blev det för nära

att ta mig mot

köksbänken

Lyfta upp mig,

och kyssa mig vild

Dra sönder mina strumpbyxor

Göra det för oss snabbt och lätt

Gatlyktans sken, en av oss möjlig eggande silhuett

 Med mina händer mot den vita mosaiken

en om min höft och en i handtaget på skåpet

glasen klingar i skåpen 

klingklingklingklingkling

förvåningen om att..

endå kunde det bli för nära

vad trodde vi,

att det inte skulle vara för nära

var

det

klart.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-18 07:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka känslor
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP