Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du tycker dig känna igen den här så kan det bero på att du har läst den förut, i exempelvis ett mejl oss emellan.


Dagens rick 2013 08 06






Hals över huvud blir man gärna kär
det bara händer sig en dag sisådär
litet som man ramlar över stock och sten
det blir hjärnsläpp och kaos för ens ben
tänk så knasigt att alls bli som så där




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-05 20:24



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Men härligt :)
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP