Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många människor hatar mig i sin sfär

Många människor hatar mig i sin sfär
vill bestraffa mig för att sanningen på dem tär
Av rädsla för mina ord så baktalar de mig
med påhittade lögner om mig skyddar de sig
Anfaller till och med mina vänner
i ett försök att isolera mina bränder

De vill ha bort mig för att slippa sanningarnas ord
jag förminskar deras chanser till att begå psykiska mord
När jag aldrig ursäktar mig
för att jag är uppför mig korrekt
Ser sanningens verklighet
även om jag är i minoritet

Sanningen
är fortfarande sanningen
När jag vet att jag har rätt
låter jag mig inte tystas ner så lätt
Rättvisan är värd att kämpa för
ibland även om du för den dör




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-18 06:56



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det har försvunnit i exil alldeles för många forna svenskar! där ute fins bara 80 % försvenskade arbetas invandrare i tiggare kläder.
2013-04-18

    ej medlem längre
Det är riktigt.
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP