Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken efter ångest

Biter sönder, delar
Halvorna som blöder
Beröring inte helar
och bålverk bara glöder

Brutalt ens hjärta bankar
Bultar utav bävan
Blandas alla tankar
som varbölder i krävan

Blinkar med ditt öga
Blundar för att gömma
Beklaga hjälper föga
Du inte kan bedöma

när stormen ska bedarra
blott göra att uthärda
tills granar slutar barra
och inget längre värda




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-18 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna gillar jag ...
Brutalt ens hjärta bankar
Bultar utav bävan
Blandas alla tankar
2013-04-19

    ej medlem längre
Underbara rim, applåd.
2013-04-18

  Alva Johnsson VIP
Att kunna rida ut stormen är inte alltid det lättaste.
Skriva, brukar lösa upp knutar.
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick