Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnas alla pappor i en vårdnadstvist

Betänk !  och besinna er ni adrenalinstinna män,
som planerar inplantera barn i förhållandet med
kvinna, att hon blir högfärdsgalen av de manliga
könshormoner du sprutar  in i henne, och så fort
hon  fött  fram  barnet framstår hon alltmer som
en diktator som hela dagarna  går  och  förmanar
den  lille  om  ditt och datt, och att  pappan  är en
oduglig  skitstövel  som  hon  till  sist i samarbete
med  det  matriarkat  myndigheterna  består  av i
ojämlikhetens  namn lyckas förpassa  honom ut i
kylan med knappt kläderna på kroppen. Pappans
svaghet var kärlek till sina barn och  detta utnytt-
jar gynekokraten som en hämnd  i konkurrensen
om barnets gunst  och  svagheten var  just kärlek,
däri offren för denna kärlek alltid blir barnet och
pappan i en uppslitande skilsmässa, men den kär-
lek de tror sig  ge barnen är egentligen riktad  till
sig själva i sin egenkärlek,för sitt egos självkänsla
av betydelse och välbefinnande. --


Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2013-04-18 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP