Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag konstaterade att många av oss skriver efter en bild tema. Om vi kunde skriva efter en titel tema... skulle förbättra eller försämra skrivande?


Skolan avhopp Sverige 12,8%

 

 

De 15 titlar som utgör "Encyclopedia of Disney" är:

  • Fåglar

  • Däggdjur,

  • Insekter och spindlar

  • Reptiler och groddjur

  • Marina livet,

  • Waters "Skogar

  • Fält,

  • Öknen,

  • Tundra

  • Jorden

  • Himlen

  • Vattens former,

  • Växter och årstider.

Skam för Europa: skolan avhopp i Rumänien 2012 till 17,4%. Hur gör vi jämfört med EU-genomsnittet.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/nu-stiu-alfabetul-dar-se-pricep-sa-aiba-grija-de-animale-50-din-copiii-de-la-tara-raman-cu-8-clase.html

50 % av rumänska barn från landet har inte 8 klasser dem jobbar på gården med djur.

-        Rumänien är också bland de länder där andelen unga akademiker förblir låg - på 21,8 procent - jämfört med EU-genomsnittet - 35,8 procent. En mindre andel än Rumänien i detta kapitel, skall registreras endast i Italien (21,7 procent).

 

Länder med de högsta nivåerna studieavbrott är Spanien (24,9 procent),

Malta (22,6 procent) och Portugal (20,8 procent),

 men de procentsatser som registrerats av dem år 2012 visar dock framstegen jämfört med 2011, sade i en analys av den europeiska kommissionen.

 

Det bästa i detta avseende är Slovenien (4,4 procent), Slovakien (5,3 procent), Tjeckien (5,5 procent) och Polen (5,7 procent), medan andelen avhopp skolan i Bulgarien förra året var 12,5 procent och i Ungern, 11,5 procent.

 

Förra året, i 12 medlemsstater (Österrike, Tjeckien, Danmark, Finland, Irland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Slovakien, Slovenien och Sverige), har skolan avhopp redan fallit under 10 procent väntas i Europa 2020-strategin, som Irland placeras först på denna nivå.

 

Samma indikator reducerades med minst en procentenhet i Tyskland, Grekland, Irland, Lettland och Storbritannien, men växte upp i Bulgarien, Cypern, Tjeckien, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien och Sverige. I genomsnitt är andelen unga människor som överger sina studier i förtid för närvarande 12,8 procent i EU, en minskning från 13,5 procent år 2011.

 

Förra året avslutade 35,8 procent av personer mellan 30 och 34 år i EU-cykeln eftergymnasial utbildning, jämfört med 34,6 procent förra året, enligt CE-analys. Den högsta andelen högskoleutbildade är registrerat i Irland - 51,1 procent.

 källa:mediafax

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mer och mer data spel mer och mer framför tv..Inga lekar utomhus...Segrederar barndomen tyvärr
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP