Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtat är som vinden. Det finns bara så länge som beats. ***


Hjärtat är som vinden.


  Vi har många intelligenta människor,
  Men få människor med karaktär.
Denna paradox förklarar eviga drama
  Sverige oavsett dess politiska regim;




Övriga genrer (Aforism) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 23:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inte bara Sverige utan hela Världen skulle jag vilja säga...
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP