Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bosättningar


Visdom

 

 

Smärta bör placeras i själen

 Klokare än lycka.

 De tenderar alltid att falla sönder.




Övriga genrer (Aforism) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-22 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Tyckte mycket om denna ..
2013-04-23

  Lars Hedlin
Bra skaldat
2013-04-23

  Federico Romano
Filosofin & dess motsättningar.. Bra..
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP