Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När samhällets infrastruktur nedmonteras, utredning av myndigheter är hänsynlösa då kan du inte räkna med du är statens människa och nyckel person medborgare bara ett slags oönskad individ som rullar på E:18 i väntan på bomber,frälsaren...


Ingen kännetecken av svensk stat ocupation!

Polis och kronofogden i Västeros.

Strandsätte en skuldsatt familj med två barn mitt i måtorvägen på backen.

Det tas ifrån dem bilen som han inte äger själv utom sin chef.

Anhöriga finns inte ställa uppger skjuts ingenmansland.

 Polisen tar ändå barnen till lasarett till logoped som kommer försenad med halvtimme.

Jag tycker att detta exempel är ingen kännetecken av svensk stat ocupation!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-23 21:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är satan so m regerar deras sinnen. äckliga paragrafryttare och äckliga expediter.
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP