Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm

hon drömde,
hon drömde hon trevade sig ned
bland tarmarna
fick du grepp om din själ.
du drog ut den, själen,
genom munnen och du såg på den,
en livlöst hängande slamsa;
triumferande höll jag upp den
för alla att se: jag var död
och jag visade dem!




Fri vers av ackusativ
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-24 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ackusativ
ackusativ