Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yanggakdo Hôtel är det största hotellet i Nordkorea och den näst högsta byggnaden i landet. Beläget i Pyongyang, döljer byggnaden en hemlighet som få känner till.


Dolce Gusto Nordkorea.

 

Femte våningen hissar inte på panelen. Här är några av de inskriptioner som täcker väggarna på våning fem.



"Vår generalsekreterare är bäst";


"Jag saknar vår pappa, General";


"Army innan politiken";


"Den 21: a århundradet är en ålder av information industrin”

”Man måste förbereda sig ordentligt för att besegra angriparna. Japanska inkräktarna slaktade oskyldiga medborgare som inte lyder lagen. 1 miljon döda, 6 miljoner arresteringar, ofrivilliga sexslavar 2 miljoner”

”Varje produkt av amerikanernas ursprung är vår fiende. Vi måste hämnas för hundra tusen gånger på amerikaner!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-25 12:49



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Det verkar inte som något positivt har hänt i DPRK sedan jag var där för snart 25 år sedan...
2013-04-27

  Mats Henricson
Förstår inte denna, Nordkoreas ledare lär vara en ytterligt GRYM diktator, fängelserna är fulla av politiska motståndare, tortyr är vanligt förekommande, ALL opposition slås ned BRUTALT ! Dessutom har han ÄRVT uppdraget från sin pappa och lever ett liv i lyx medan befolkningen har det mycket fattigt !
2013-04-26

  flygia
!
2013-04-25

  Ljusletaren
Huva så hemskt!
Vi ska stäva efter medmänslighet och godhet och det ska till slut vinna/ kram
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP