Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEXUALANTROPOLOGISKT

När Neanderthalaren  skulle  dejta  var  det  raka rör,
 de va ba klubba ner  nån, slänga  upp na  över  axeln
å gå hem till grotta sin å sätta  på, många  män  lever
faktiskt kvar i dag på detta stadiet,och en del kvinnor
tänder  på  det, så  den  civiliserade  vilden  är  väl  av
naturliga skäl  inte  mer  utvecklad  än  den  ociviliser-
ade,vad gäller naturens grundläggande behov,anting-
en är man  en  bra  skådespelare  eller  en  dålig, ärlig
eller falsk.
                                            --    




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-26 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP