Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden i Fruktbarheten och Ömsesidgheten

Jag minns tider av kärlekssång
Dröm om ringar och en vänlig hand
Om grönska och sockerdricka dagen lång
Tiden i fruktbarheten och ömsesidigheternas land

Jag minns tider av kärlekssång
Av längtan, lust och åtrå
Då mitt hjärta en gång brann
För mitt Nirvana är dit jag nu vill nå

Jag minns tider av kärlekssång
Av "Dina ögon är de vackraste på jorden"
Att ligga i sängen dagen lång
Aldrig ska jag glömma de där orden

Jag minns tider av kärlekssång
Det var för längesen
Nu finns endast vardag, sorg och klagosång
Grönska och sockerdricka har blivit till järn och tenn

Jag minns tider av kärlekssång
Men du håller ingen annan flicka i hand
Du är min, men det är nu jag längtar dit
ännu en gång
Till tiden i fruktbarheten och ömsesidigheternas land




Bunden vers (Rim) av Pernilla Stammler Jaliff
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-01 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Stammler Jaliff
Pernilla Stammler Jaliff