Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jägarskogsstigarna

Ett hjärta hugget
i sten,
ligger i det
kluckande
vattenskalpet
invid mina fötter
där jag sitter och
tittar ut över sjön
som leker i
solstrålarnas glitterstänk.
Vattnet är fritt
isen är bruten
värmen värmer
kärleken kommer..




Fri vers av Shifra
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-28 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra