Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Fiction-tankar.....


Blodet droppar som snödroppar

Blodet droppar
som snödroppar
På mitt kistlock
faller det dock utan chock

Jag får sparken
från livet molnen marken
Allt där jag går
kommer bli utan mina spår

Jag går en sista gång ut i skogen
känner den ljuvliga doften
Jag ristar in mitt namn i eken
gör den till ett minne av dödsleken

Jag är på väg att ge upp
känner problemet med min blodgrupp
Tröttheten i kroppen kryper
stryper mig sakta när blodet tryter




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 834 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-29 18:24



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
tyckte mycket om denna dikt, ar rolig att läsa också...och bra
2013-05-04

    Upplandspoeten
Grymma tankar mannen men lika bra formulerat och med sådan känsla för det. .
2013-04-30

  Magica VIP
Berör!
2013-04-29

    ej medlem längre
Tunga tankar.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP