Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att det heter flervägskorsning egentligen.


Flerplanskorsning

Bom

Krasch

Dunk

Splash

Svisch

Fan, det händer ju aldrig.

Hatar dom strukturerade, planerade, omsogsfullt byggda sakerna.

Aldrig några våldsamma sammanstötningar.

Mosa dem!
Förinta dem!
Spräng dem!

Låt mig få krocka nångång.




Övriga genrer av Myrkur
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-02-27 16:09



Bookmark and Share


    Nils_
Hej Du!

Jo dom är inte kul.... trafikseparering som vi kallar det på stadsplanerarspråk.
Det heter faktiskt flerplanskorsning....Fysisk Planering nästa
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Myrkur