Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev denna dikt

Jag skrev denna dikt för att ni bad mig.

Jag skrev denna dikt för att ni ska sluta tjata.

Jag skrev denna dikt för att ni ska bli nöjda.

Jag skrev denna dikt för att så gör alla andra.

Jag skrev denna dikt för att jag har ingen egen vilja.

Jag gör bara som alla andra....vill.

Jag vill vara som ni. Lär mig.




Övriga genrer av Myrkur
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-02-27 16:24



Bookmark and Share


    mädchen
Bättre du är du men med oss.
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Myrkur