Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dystopia

jag,

 

tröttare

än vad sömn

kan råda bot på

 

vilsnare

än vad en karta

kan leda mig rätt

 

ett hopplöst fall av förtvivlan

ruttnande känslor i en alldeles för ung kropp

 

mirakel sker bara i fantasin

till och med våra minnen är fejk

 

ingenting är verkligt

 

jag,

en borttappad själ

i en drömmande omvärld

 

på randen till verkligheten

där tiden avstannat

och alla slutat upp med att existera

 

kvar finns bara ängslan förvirringen minnen

vakna varelser utan kompass till John Blunds palats

 

jag,

mitt ibland alla de andra

precis likadana

inget undantag

vaken hungrande sökande efter den tid som flytt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-30 22:37



Bookmark and Share


  Adam Andersson VIP
Gillar denna text, ser mycket av mig själv i dina ord. Bra skrivet!
2014-08-14

  agneta pichler
bra förmedlat..
2013-05-13

  Millan1
Igenkänningsfaktorn är stor.
Mycket bra skrivet!
2013-05-01

    ej medlem längre
Mycket bra text..!!!
2013-05-01

    ej medlem längre
Underbart misantropisk. Jävla folk.. bättre äro svärtan som nalkas i sömnstunden..
2013-04-30

  blåhimmel
Väldigt dyster beskrivning av såna känslor som vi alla nog känner ibland. :)
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP