Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mINA ÄLSKADE HARAR!!


jAG KOM TILL MIN INHÄGNADE ÄNG FÖR ATT SE TILL

MINA 800 HARAR, MEN ALLA HARARNA VAR BORTA...

jAG SJÖNK NED PÅ MARKEN OCH STORGRÄT, DESSA HARAR

VAR MINA BÄSTA VÄNNER, JAG TILLBRINGADE HALVA

DAGARNA TILLSAMMANS MED DOM, JAG BYGGDE EN

LAGÅRD TILL DOM , JAG ÄLSKADE DOM OCH DERAS

SJÄLFULLHET, DOM VAR FÖR MEJ INGA DJUR, DOM VAR

MINA BÄSTA VÄNNER OCH NU VAR DOM BORTA.

mEN GANSKA SÅ SNART SÅ KOM JAG TILL INSIKTEN ATT

DET VAR DAGS FÖR MINA FINA VÄNNER HARARNA ATT BLI

FRIA, ATT GÅ VIDARE OCH SPRIDA SEJ ÖVER PROVINSEN

OCH BLANDA SINA GENER MED ANDRAS GENER ÄN

VARANDRAS.

jAG LED UTAV EN SVÅR SEPARATIONSÅNGEST OCH JAG LÅG

OCH SKAKADE PÅ ÄNGEN OCH GRÄT... MEN DÅ SKUTTADE

DOM FÖRSTA HARARNA IN TILL MEJ, LA SEJ INTILL MEJ

OCH SÅG MEJ EN SÅN FANTASTISK ÖMHET I ÖGONEN, OCH

SEN BÖRJADE DOM SKUTTA KONSTIGT, DET VAR EN SLAGS

DANS OCH EN LEK FULL UTAV HUMOR OCH GLÄDJE OCH

JAG FÖRENADE MEJ MED DOM OCH VI DANSADE LÄNGE

LÄNGE OCH JAG FÖRSTOD ATT DESSA MINA VÄNNER ALDRIG

SKULLE ÖVERGE MEJ.

jAG BEHÖVDE INGA MÄNSKLIGA VÄNNER, OCH JAG HADE 1

KILOMETER TILL NÄRMASTE GRANNE, OCH MIN FRID,

FÖRTRÖSTAN, GLÄDJE OCH KÄRLEK FÖRSATTE MEJ

I ETT FLOW IGEN, PRECIS SOM NÄR JAG VAR ETT BARN.

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-04 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP