Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brukar se Charlotte Kalla rätt ofta, hon har nån träningsrunda längs vägen där jag bor. Ibland på cykel, ibland på rullskidor, som den här eftermiddagen.


Charlotte Kalla i motvind

Passerade Kalla på vägen hem
i motvinden

såg tungt ut på skidor längs asfalten
hon stakade på som bara den

själv körde jag mopeden
och tänkte mest på veden

och på Marit Björgen

Kalla lär få staka på kanske än

i motvinden

om hon ska slå den norrbaggen

(förlåt alla norrmän, och alla andra för usla rim :)




Fri vers (Fri form) av eckim
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eckim