Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att byta däck inför midsommar

Nog är det riktigt illa
Av punka att stå stilla

Men utan extradäck
det ännu sämre är
Vi letar och vi letar
nu blir det nog besvär

För där jag alltid kunnat hitta
när nått går tok och däck ska dras
allt som behövs för att felet fixa
där sitter nu nu en tank med gas

Så bärgarn han kom och tog
bilen våran väck
Plötsligt står man där handfallen
Vill, men kan int byta däck

Ni får den på måndag
Det blir alltså om tre dar
Sa bärgarn och försvann
och lämnade oss kvar

Så stod vi där med släpet
i våra drömmar fyllt av plåt
Vi härjade och skrek
och nästan föll i gråt

Av planerna blev intet
Kanske var det lika bra
Vi pysslade med annat
och midsommarn blev ändå go och gla´'

Men vars tar oss all tekniken
och all modernitet
När byta däck på bilen
blir en ren omöjlighet?




Prosa av eckim
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-29 13:18



Bookmark and Share


  Klasar
du påminde mig om att jag har vinterdäcken på fortfarande
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

eckim